torsdag, maj 07, 2009

Multimedia idag igen

Visst är det underligt att jag bloggar bara när jag har mum? Iaf, nu sitter jag här, surfar och äter Marabou digestive.. gott!

Nu är det mycket hundevent framöver.. Jag har grejer planerat långt framöver:)

igår så var vi jätteduktiga och skrev kontrakt hos bitte och träffande den pussvänliga kasindra:)
den 18:e så ska jag vara hundvakt åt bitte hela dagen:) det kommer bli bra, hålla en massa valpar sällskap ju:)
den 20:e så kommer valpen sen så vet jag inte för om Bitte har bestämt sig att båda två ska besiktigas samtidigt eller om hon ska tas var för sig.. det återstår att se, Gustav vill ju vara med då om hon ska besiktigas efter så det återstår att se:)
den 29:e åker bitte till fastlandet och då ska jag vara hundvakt över helgen. Hon kommer tillbaka den 1 juni.

Sen blir det oklart, för bitte ska upp och lämna alla lottas valpar på fastlandet och då kommer hon att behöva hundvakt(vilket är jag) och vi vet inte riktigt när bara men hon skulle säga till om det med. Den veckan är det även socialiseringsvecka då hon är 12 veckor. Så då ska även sprutan tas den veckan och gustav har tagit ledig den veckan så han kan vara där med och ut och gå:)

Men! den 26:e till den 28:e är det en agilitytävling vid oskarsstenen som jag ska vara funktionär på och det kommer bli kul, riktigt kul att se hur allt går till!
Veckan efter är det SKK:s utställning och då ska jag dit och titta på alla fina hundar som är där:) Tyvär får ju inte min tjej ställa upp men det hade annars varit roligt, tänk om vi hade vunnit Valpklassen.. Hihi!! vill vill vill!!

Här efter blir det tomt, men jag vet att jag ska skaffa en ny kalender.. Eller om jag ska köpa hundkalendern istället... hmm.. det tåls att fundera på!

Nu ska jag dra, jag skriver mer sen om dagens föreläsning ifrån mattias!

1 kommentar:

Elin sa...

Hallå!

Nope, ingen utställning på Gotland, Romeo får vila från allt sånt i år. Klippte ner han till T60 ju och i den frillan ställer jag inte ut. Vill isåfall att han ska ställa i en maffiga contential eller second puppy.

Annars hade vi nog setts!! :D

Må gott!