lördag, december 05, 2009

Usch vad länge sedan

Jaa, jag har verkligen varit dålig på att uppdatera här men jag har haft fullt upp hela tiden. Blir mer sen när jullovet kommer:)

Aja, jag och sindra har varit överallt och ingenstans den senaste veckan och det som är jättekul är att hon är totalt söndersocialiserad med andra människor iallafall. Jag satt med en grupp killar hemma hos några kompisar och alla hatade pudlar för allt i livet men när jag kom dit med sindra och de fick vara med henne så var det jättemånga som verkligen kunde tänka sig att vara hundvakt för henne om jag skulle behöva det.. Hahah, tycker det är kul att folk har så många fördomar om pudeln och sen faktiskt träffar en på riktigt och inget verkar stämma. Vissa blev till och med positivare till lejonklippningarna. Hade jag aldrig hör på maken innan men nu jäklar:P

Jag kan ju säga att jag älskar mina veckor just nu. Jag är ledig måndagar, onsdagar, fredag eftermiddagar och helger. Tisdag, torsdag och fredag förmiddag går jag i skolan. Men torsdagkvällar och fredagkvällar så har jag fullt upp med ett fotojobb som jag har fram till mars ungefär.

Nu på fredag ska alla projektarbeten vara inlämnade. Men ingen av dem i våran klass vet om det så det kommer alla såklart att skylla på mej. Kan ju säga att jag är den mest hatade personen i min klass. Kan ju också tillägga att jag inte bryr mej ett dugg eftersom det är bara ett halvår kvar med dem.

1 kommentar:

Elin sa...

haha, ja, det kommer troligen bli ett hundrum sen, eftersom jag precis fått reda på att jag har hundallergi. :/ inte skoj men men, man får ta medichinen och sköta om sig själv bättre =)

Händer ikväll då??